dijous, 26 d’abril del 2012

Accident mortal d'un tractor als Hostalets de Pierola

Els Bombers de la Generalitat van treballar a primera hora de la tarda del passat dia 20 d'abril en l’accident d’un home de 82 anys que va perdre la vida quan va bolcar el tractor que conduïa dins de la seva propietat, als Hostalets de Pierola.

L’avís de l’accident va arribar a les 15.43 hores. Un tractor havia bolcat dins d’una finca particular a can Fosalba (carrer Igualada, 142), al terme municipal dels Hostalets de Pierola. L’home que el conduïa va caure per un terraplè d’uns 3 metres de fondària i els Bombers van haver de treballar per rescatar-lo. S’hi van desplaçar 5 dotacions. Un cop els Bombers van accedir al lloc on hi havia l’home, van intentar reanimar-lo però sense èxit. La víctima era el propietari de la finca.

Font: Premsa de la Generalitat de Catalunya.

dimecres, 11 d’abril del 2012

Nova pàgina "Seguretat a la muntanya"

El web del Departament d'Interior estrena una pàgina dels Bombers de la Generalitat titulada "Seguretat a la muntanya". S'inscriu en la prova pilot al massís del Pedraforca per millorar la seguretat, la informació i la prevenció dels excursionistes. Hi participen l'Ajuntament de Saldes, la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, el Parc Natural del Cadí-Moixeró i els Bombers.


La seguiran iniciatives homòlogues, començant per Montserrat.


Hi podeu accedir des d'aquest enllaç:
http://www20.gencat.cat/portal/site/interior/menuitem.856f63c091e0488f65d789a2b0c0e1a0/?vgnextoid=5d6c2613ca856310VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD

Serveis del mes de març

El passat mes de març els Bombers de Piera van realitzar 40 sortides dins dels municipis de Piera i dels Hostalets de Pierola, principalment, però també a d'altres municipis, com Igualada, Argençola, Sant Sadurní d'Anoia, Santa Margarida de Montbui, la Torre de Claramunt, la Pobla de Claramunt, Torrelavit, així com també van actuar en els focs de Girona i el Pirineu de Lleida.  Els serveis realitzats es poden classificar de la següent manera:

- Focs de vegetació: 12
- Neteges de calçada: 2
- Obertura d'habitatge: 1
- Focs de vehicle: 1
- Rutes i pràctiques: 3
- Altres serveis: 12
- Altres serveis a altres municipis: 9